Palveluksessasi

Karo Honkaselkä

Yrittäjä. Hautaustoimistotyötä takana nuoresta iästä huolimatta jo 20 vuotta. 
Aloitin vainajankuljetuksissa avustamisen 15-vuotiaana äitini kukka-ja hautauspalveluyrityksessä. Kun sain ajokortin, siirryin ajamaan itse kuljetuksia. Äitini siirryttyä sairaanhoitotyöhön, mummoni jatkoi perheyritystä, jossa työskentelin kukkasidontojen, pitopalvelun sekä vainajankuljetusten parissa. Olen myös ollut järjestelemässä vainajan siirtoja ulkomailta Suomeen. Mummoni kuoltua jäi ajatus omasta yrityksestä hautumaan, mutta tuolloin perheyrityksen jatkaminen ei omalta osaltani ollut mahdollista. Nyt kuitenkin pitkäaikainen ajatus on saatu vietyä pidemmälle ja näin ollen aloitin yrittäjänä tammikuussa 2021. 

Helena Hytönen

Olen Helena, suurperheen äiti, käsityöläinen, kätilö, sairaanhoitaja ja pitopalveluyrittäjä.
Pyöritin omaa hautaustoimistoa ja kukkakauppaa v.1998- 2004 Vesannolla. Uuvuin kuitenkin sitovaan yrittäjän arkeen lasten ollessa pieniä ja palasin tuolloin takaisin hoitoalalle. Jatkoin kuitenkin sivutoimisesti hautausalalla nyt jo edesmenneen äitini yrityksessä. Suoritin Hotelli-, Ravintola- ja Cateringalan perustutkinnon v. 2014 ja perustin seuraavan vuoden alussa Juhla- ja Hautauspalvelu Helmiinan Vesannolle.
Päätoimeni on kuitenkin edelleen sairaanhoitajana Keiteleen terveysasemalla. Autan tarvittaessa Karoa kaikissa hautaustoimiston töissä.

Kimmo ja Sari Vauhkonen

Kevytyrittäjä, lähihoitaja.

Kimmo: minulla on työkokemusta yli 20-vuotta palomies-sairaankuljettajana, jonka jälkeen siirryin tekemään teräsrakenne- ja maanrakennustöitä. Tällä hetkellä teen kevytyrittäjänä töitä mm. kirvesmiehenä. Hautaustoimiston puolella tehtävinäni on vainajien kuljetukset.

Sari: olen paljasjalkainen Viitasaarelainen 50-vuotias lähihoitaja. Peruskoulun jälkeen kävin kauppakoulun ja näitä töitä olen tehnyt noin 10-vuoden ajan; Tennassa sekä Nesteen huoltoasemalla. Sen jälkeen lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi, 20-vuotta työuraa takana Viitasaaren kaupungin työntekijänä terveyskeskuksessa. Vapaa-ajalla harrastan leipomista, kalastusta, metsästystä sekä koirien kanssa erinäistä toimintaa. Hautaustoimiston puolella teen vainajankuljetuksia, kukkasidontoja ja tarvittaessa auttelen pitopalvelun puolella.

Marjo Lahti

Hautakivimyyjä

Olen syntyjäni Kinnulasta, Viitasaarella olen asunut vuodesta -97. Olen työskennellyt asiakaspalvelutyössä nuoruudesta tähän päivään. Aiemmin työskentelin Suomen kivivalmisteella 8 vuotta hautakivien kaivertajana, tätä nykyä olen kivituotemyyjä. Hautaustoimistossa työskentelen hautakivimyyjänä ja satunnaisesti vainajien kuljetuksissa.

Outi Kero

Olen viitasaarelta syntyisin oleva pitkän linjan ravintolatyöntekijä, asuin perheineni Vaasassa, josta muutimme takaisin viitasaarelle kun Karo pyysi minut töihin Karonkkaan. Toimin pääasiallisesti keittiön puolella, lounaiden lisäksi vastuualueenani on makeat leivonnaiset. Hautaustoimiston puolella minut näkee surusidontojen parissa ja satunnaisesti myös vainajan kuljetuksissa.